Zo had ik het nog niet bekeken

Er is altijd een oplossing

Ben jij die ondernemende ondernemer die zich altijd wil blijven ontwikkelen?

Wil je even een frisse blik op jouw ideeën?

Wil je uit de sleur komen van je eigen gedachten?

Wil je handvatten om verder te gaan op jouw bestaande ideeën?

Dan wil ik jou graag helpen!

Daarom heb ik ‘Zo had ik het nog niet bekeken’ bedacht. Twee keer per maand ontvang je een e-mail in jouw inbox met manieren om anders te denken.


Komt jouw home-made website nog niet zo lekker uit de verf?
Ben je Comic Sans wel een keertje zat aan het worden op al je grafische uitingen?
Heb je zelf al een start gemaakt met schetsen voor een logo, maar mis je de professionele slag?

Kan dat nou niet anders?

Ja!


Er is altijd een oplossing

Daar geloof ik in. Voor iedere situatie is wel iets te bedenken. In de mailing die ik heb opgezet voor jou zitten allerlei oplossingen verstopt. Een andere kijk op onderwerpen die jouw onderneming kunnen helpen. Met een lolletje en een serieuze noot door elkaar.

Ik laat je zien hoe ik denk, ik kom dagelijks dingen tegen die mij creatief prikkelen. Dat kan op Pinterest zijn waar ik vaak overladen word met heel veel inspiratie, het kan hier in het buitengebied zijn waar een reiger zich verdekt opstelt op een plek waar ooit een paaltje stond. Als eerste moet ik daar heel hard om lachen als ik dat zie, vervolgens gaat mijn hoofd ermee aan de haal… Waarom staat hij daar? Hij hoopt dat niemand hem ziet, zodat hij kan toeslaan wanneer zijn prooi voorbij zwemt. Als ondernemer wil je graag gezien worden, maar lukt dat niet altijd met de middelen die je hebt en voel je je af en toe zo’n reiger die naar zijn toekomstige klanten gluurt.

“Hardop gelachen door de mailtjes van Linda!”

– Contentmaker Dewi

“Beter dan kattenfilmpjes!”

– Linda zelf