Hello

It’s me, Linda

Ik scheur over het internet opzoek naar inspiratie en Adobe Photoshop en InDesign zijn mijn beste vrienden.

Het begon allemaal met een potlood en een gummetje, toen later de schaar ook nog in mijn etui verscheen was geen velletje papier meer veilig. Nu scheur ik over het internet opzoek naar inspiratie en zijn Adobe Photoshop en InDesign mijn beste vrienden.

De afgelopen 10 jaar heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in DTP, grafisch ontwerp en fotografie. Zo is mijn perfectionisme enorm gegroeid tijdens mijn baan bij een productiebedrijf in Amersfoort en mijn creativiteit en oplossingsgerichtheid bij de uitgeverij vergroot. Mijn conceptueel denkvermogen is ontploft toen ik mocht ontwerpen bij een grafisch ontwerpbureau in Utrecht.

Mede dankzij al deze ervaringen weet ik wat ik niet prettig vind, maar vooral wat WEL. Koffie bijvoorbeeld, Terschelling vind ik ook erg fijn. The Beatles staan ook hoog op het lijstje. Buiten dat vind ik het heel erg leuk om anderen te inspireren en het liefst alles mooier te maken. Meedenken met bijzondere projecten, dat ene steentje bijdragen aan een groter geheel. En dan is er nog iets wat ik heel graag doe, de gastvrouw uithangen. Voor vrienden en familie maar ook in een verzorgingshuis voor vele ouderen.