Gloeiend goede infrarood panelen

‘Je wilt van het gas af en bijdragen aan een beter klimaat, maar weet niet hoe. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er worden op dit moment zoveel verschillende opties aangeboden, de één zegt dit, de ander dat. Je bent op zoek naar een alternatief voor de CV-ketel, wat moet dat worden? Je loopt vast in de vele mogelijkheden.

Je kunt denken bij jezelf; ‘Ik wacht nog even, kijken wat de buurman doet.’ Maar je bent niet voor niks op zoek, je wilt iets anders. Jij bent de persoon die vooroploopt en niet wilt wachten. Je wilt een duurzame verwarming, comfortabel, gasloos en het liefst zonder enig onderhoud. Je wilt klaar zijn voor de toekomst en je steentje bijdragen aan een beter klimaat. Wacht niet langer, de tijd om te veranderen is nu.’

Voor Gloeiend Goed mocht ik de gehele huisstijl verzorgen. Er moest een logo komen en een stijl die warmte uitstraalt waarbij de fotografie ook een hele belangrijke rol speelt. De showroom van Woon Theater diende dan ook perfect als decor voor de eerste sfeerfoto’s.