Lijnen

Door ruimte ontstaat er meer genieten

En door een nieuwe website ontstaat er meer herkenning, vertrouwen en professionaliteit.

Dat was het uitgangspunt. Met een nieuwe stijl, vertellen we het verhaal van Anita van Ammers van Stem&Lichaam op een manier wat haar het beste past en waardoor haar doelgroep haar meteen zal herkennen.

‘Vertrouwen’ is één van de belangrijkste termen om vast te houden tijdens dit proces. Een gevoelsding 🙂

Tijdens dit project is deze term niet alleen in de ontwerpen terechtgekomen, maar was ook een onderdeel geworden van onze samenwerking. Bijzonder hoe zoiets werkt. Wat heel erg helpt is dat ze aan de andere kant van het veld woont, in het prachtige stadje Buren. Veel samenwerkingen gaan nu via Zoom of Teams, prachtig medium om toch samen te werken op afstand. Maar voor zo’n project als dit is dat geen optie. Je wilt diegene lezen, sfeer proeven van de werkruimte.  

Doordat ik bij het eerste gesprek bij Anita op bezoek ben geweest kon ik heel gericht struinen voor inspiratie, de eerste sfeer is een uitgangspunt waar ik weer mee verder kan. Daarna is het namelijk tijd om te schetsen. We zijn samen opzoek gegaan naar de juiste kleuren, lettertypes en beeldmateriaal. Daarmee ben ik aan de slag gegaan. Zie hieronder het resultaat en check haar website.